De verschillende hotels op Curaçao

Curaçao is een super populair vakantieland onder de Nederlanders en dat is niet voor niets! Oneindig witte stranden, palmbomen, gezellige strandfeesten en een indrukwekkende onderwaterwereld. Bovendien kun je gewoon Nederlands praten op het eiland en dat kan best wel eens handig zijn! Waar op het eiland je het liefst verblijft en in wat voor accommodatie hangt helemaal af van waar jij van houdt. Hieronder helpen je op weg.

All-inclusive hotels

All-inclusive hotels op Curaçao, zijn die er? Jazeker, er zijn diverse hotels waarbij eten en drinken inbegrepen is. Zo hoef je je nergens druk om te maken én kun je onbeperkt die lekkere cocktails bij de bar halen. De meeste all-in hotels op Curaçao hebben een ligging aan het strand, maar er is er ook één bij Kunuku Abou.

Boutique hotels

Ben je niet zo van de grote hotelketens? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een boutique hotel op Curaçao, ook die zijn er genoeg. Er zijn diverse knusse en kleinschalige hotels op het eiland waar je heerlijk kunt relaxen in een luxueuze en gezellige omgeving!

Aan het strand of in de stad?

Los van het soort accommodatie en de grootte van het hotel, is de ligging natuurlijk ook belangrijk. Curaçao is niet heel groot dus waar je ook verblijft, je kunt ook de rest van het eiland bekijken. Een huurauto is overal wel aan te raden, zodat je niet alleen je hotel ziet, maar ook kunt rondtouren over het eiland. Veel hotels liggen ofwel aan het strand ofwel in of nabij Willemstad. Houd jij van de ultieme beach vibes en wil je rollend naar het strand kunnen, dan is een hotel bij Jan Thiel of Mambo Beach een aanrader. Houdt je meer van de gezellige knusse straatjes en leuke restaurantjes, dan moet je in Willemstad zijn! Maar welk hotel je ook kiest, neem bij beide plekjes zeker even een kijkje!