Wat zijn de opties om een goedkoop privé jet te huren?

Om te beginnen, hoeveel kost een privévliegtuig? Als je een krachtige manager bent of een beroemdheid op de A-lijst, kunt je meer dan € 100 miljoen uitgeven aan het op maat gemaakte luxe passagiersvliegtuig van uw dromen. Als je iets minder opzichtig wilt, kun je voor ongeveer € 9 miljoen een gloednieuwe Cessna CJ4 kopen.

Voor de meeste mensen is dit buiten de orde. In dit artikel zullen we daarom stil staan bij de mogelijkheden om een privé jet te huren. Wat betreft deze optie zijn er namelijk steeds meer opties om een privé jet goedkoop te huren.

Waar moet je aan denken bij een goedkoop privéjet?

Privé vliegen wordt als een luxe ervaring ervaren. Het kan echter goedkoper zijn dan men zou denken. In feite is het charteren van een privéjet de meest kosteneffectieve manier om met een privévliegtuig te vliegen en soms kan het resulteren in een interessantere oplossing dan het boeken van eersteklas tickets op commerciële vluchten, vooral voor chartergroepen.

Turboprops en lichte jets zijn bijvoorbeeld perfect voor korte reizen, super middelgrote jets en grotere jets zijn geschikt voor reizen van zes uur of meer, terwijl langeafstandsvluchten het beste kunnen worden afgehandeld door supergrote jets en VIP-vliegtuigen. Afhankelijk van de beschikbaarheid van privé jets en uw voorkeuren, stellen onze adviseurs drie tarieftypes voor: vluchten met lege been vanaf € 2.000, omgeleide lege vluchten vanaf € 2.500 en chartervluchten op aanvraag met privéjets vanaf € 4.800. Uw huurkosten voor een privéjet zullen stijgen, samen met uw behoefte aan extra passagiersstoelen, bemanningsleden of bagageruimte en speciale verzoeken.

Lege benen

Als het klinkt alsof dit uw budget oploopt, stop dan hier niet. Het is mogelijk om een ​​privéchartervlucht te boeken tot 75% korting. Wanneer de charter service een enkele reis heeft, is het vliegtuig soms leeg wanneer het zich verplaatst naar zijn basis of wanneer het doorgaat naar een andere locatie. Dit wordt een vlucht met “lege benen” genoemd. Je kunt deze vluchten tegen buitengewoon lage kosten boeken, omdat het vliegtuig anders leeg zou vliegen.

Voordelen van het charteren van het huren van privé jet

Hoewel je jouw spaargeld zou kunnen besteden aan een dure eerste klas vlucht, is charteren een privé jet een veel uniekere ervaring voor de meeste reizigers. Een goedkoop privé jet huren biedt alle voordelen een dure 1e klas vlucht zonder de nog steeds aanwezige nadelige aspecten, van een normale vlucht in een passagiersvliegtuig. Op welke stoel je dan ook in het vliegtuig zit. Je zal altijd onbekende medepassagiers om je heen hebben en nooit de vrijheid en luxe biedt ten opzichte van een goedkoop privé jet.

Het vliegen via een goedkoop privé jet een unieke ervaring die weinig mensen zullen vergeten. Bovendien kan je met chartering het vliegtuig selecteren dat perfect voor je is, elke keer dat je vliegt. Of je nu naar de Hamptons springt of uw hele directiekamer naar het buitenland brengt, het meest kosteneffectieve vliegtuig voor de reis zal heel anders zijn.

Privévliegtuigen zijn er in een groot aantal formaten. Het kunnen kleine turboprops of lichte jets zijn, middelgrote of super middelgrote jets, zware jets of luxe uitvoerende vliegtuigen. Ontdek de daarom de mogelijkheden van goedkope privé jets huren De grootte van het vliegtuig geeft natuurlijk aan hoeveel passagiers en hoeveel bagage er kan worden vervoerd, maar ook hoe ver het vliegtuig kan vliegen zonder te stoppen om te tanken.

First Class Aviation