Vakantie in Costa Rica met een huurauto

Met een huurauto je vakantie in Costa Rica doorbrengen houdt in dat je optimaal kan genieten van je vakantie. Zo kun je met een huurauto verschillende roadtripjes maken. Je bent van niemand afhankelijk en je gaat en staat waar je maar wil. Een auto huren Costa Rica is je dan zeker aangeraden als je daar naar toe gaat voor een vakantie. Welke auto je moet huren en waar je dat kunt doen, vertellen we je in dit artikel. Hierdoor weet je precies waar je moet zijn en waar je aan toe bent. Is je interesse gewekt? Lees de volgende alinea’s snel door!

Een gewone auto of een 4×4 huren?

Ga je voor het eerste naar Costa Rica, dan kan het zijn dat je wil weten welke auto je het best kunt huren. Ben je van plan om je vakantie door te brengen in de grote steden? Dan kun je gerust een gewone auto huren. Maar als je andere plannen hebt om buitenplekken te bezoeken zoals Monteverde, Drake Bay en Santa Teresa? Dan kun je in dat geval het best kiezen voor een terreinauto. Let wel er zijn speciale 4×4 auto’s die je kunt huren om je avontuur compleet te maken. Dus voor wat betreft de verschillende modellen auto huren Costa Rica hoef je je helemaal niet druk te maken.

Waar kun je een auto huren?

Een auto huren Costa Rica kun je op verschillende plaatsen doen. De makkelijkste manier om dit te doen is bij de luchthaven. Verder heb je bij de luchthaven ook shuttlebussen die je naar een geschikte verhuurbedrijf kan brengen. Daarnaast zijn er ook andere bedrijven die bekend staan voor wat betreft het verhuren van een auto. Een kleine zoekopdracht op Google brengt je naar een overzicht met al deze bedrijven.