adult, asia, asian

Goedkoop op backpack reis

Nackpacktochten hebben een lange, lange weg afgelegd. Wat vroeger een wandeling door het bos was, is nu uitgegroeid tot fantastische expedities in allerlei landen en toeristische locaties.

Met backpacker-tours in Ierland kun je door Keltische landen van legendes dwalen, en tijdens tours in Alaska kun je over eeuwenoude gletsjers wandelen. Je kunt de Everest backpacken of fantastische Europese steden verkennen.

De keuze aan backpacktochten is net zo groot als de plaatsen waar u zich kunt voorstellen om erover te wandelen. Hier zijn nog enkele geweldige bestemmingen om uit te kiezen:

Als je van zon en warmte houdt, kunnen backpackende bestemmingen in Mexico een geweldig alternatief zijn om naar het zuiden te gaan om te luieren op het strand. Er zijn piramides en ruïnes in Mexico met rondleidingen waarmee je Azteekse tempels naar tevredenheid kunt verkennen.

Mexico is een aanrader

Je zult versteld staan ​​van de ervaring uit de eerste hand op een locatie vol legendes. Andere locaties die u tijdens uw backpackende vakantie in Mexico ontdekt, zijn de beroemde schrijn van onze lieve vrouw van Guadalupe, een veelbezochte religieuze plaats. Andere beschikbare rondleidingen zijn de stad van de eeuwige lente of de tuinen van Xochimilco.

Een Europese rugzakvakantie kan ook een geweldige ervaring vol cultuur zijn. De grootte van de landen in Europa betekent dat je in twee weken en tegen een prijsbewuste prijs de paden van verschillende vakantiebestemmingen kunt verkennen en verschillende mensen en plaatsen kunt zien.

Aanbevelingen voor Europese rugzakvakanties suggereren een zorgvuldige planning, aangezien degenen die alleen door plaatsen in Europa trekken, verschillende landen en onbekende talen verwarrend kunnen vinden.

Een backpack bergtocht brengt je naar de hoogste berg van Oekraïne in de Karpaten. Je kunt opstijgen naar de top van de Doboshanka!

De backpackers die Everest willen proeven, kunnen dat doen door een van de backpacktochten naar de basiskampen van de berg te maken. Wees gewaarschuwd dat bergbeklimmersreizen zwaar kunnen zijn en een goede lichamelijke conditie vereisen.

Als je geen wilde backpacktocht wilt maken, is het prima om genoegen te nemen met rustigere backpacktochten. U kunt kiezen voor een Europese tour die niets meer inhoudt dan een verblijf in het hotel en overdag te voet door steden reizen.

Wandelen in Italie

Wandeltochten komen in de buurt van hun wandelaars. Backpacken in Italië is een andere geweldige manier om prachtige gebouwen en romantische locaties te zien zonder je in te spannen om bergen te beklimmen.

De bestemmingen van uw backpackreizen worden alleen beperkt door het aantal plaatsen waar u naartoe kunt reizen. U kunt allerlei soorten reisorganisaties voor backpackers vinden die u zullen helpen bij het maken van uw reisreserveringen en die u kunnen voorzien van reisdetails.

U kunt ervoor kiezen om u te laten brengen waar ze willen door een vlucht te boeken en niets anders. Eenmaal aangekomen op uw bestemming, dwaalt u waar u maar wilt. Dit soort reizen is geweldig met een beperkt budget, maar doe wat planning vóór de expeditie en probeer een soort reisplan in gedachten te houden.

Geld besparen

Wil je geld besparen op een backpack trip dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan ervoor kiezen om niet uit eten te gaan maar zelf te koken. Een andere goede besparing is om je overnachting te boeken in een hostel. Je slaapt dan vaak in een slaapzaal in een stapelbed maar het is ook erg gezellig