3x Waarom reizen met een camper zo tof is

Als je eenmaal met een camper in het buitenland hebt gereden, dan wil je niet meer anders. Dat komt omdat het simpelweg ontzettend tof en leuk is. Een aantal redenen waarom reizen met een camper naar het buitenland, of gewoon in Nederland natuurlijk, zo tof is.

 

Tip: wil jij ervaren of een campervakantie iets voor jou is? Ga dan eens langs bij deze camperverhuur in de Achterhoek voor advies en het huren van een geschikte camper. Van luxe campers tot campers waarin je jouw hond mee mag nemen.

Je kunt een nacht op het strand of natuur doorbrengen

Als je op reis gaat met een camper, kun je vrijwel overal slapen. Dat kun je doen midden in de natuur of gewoon lekker op het strand. Wel moet je op de regeltjes letten, want je kunt niet overal zomaar je camper neerzetten. Wildkamperen is mogelijk in Europese landen zoals bijvoorbeeld Schotland, IJsland, Portugal en Noorwegen. Stel je eens voor dat je wakker wordt en dat je in plaats van een douche neemt duikt in een mooi meer of warme zee. Dat is toch geweldig?

Met een camper heb je een huis op wielen

Rijd je met een camper, dan hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je dingen vergeet. Zoals je dat soms wel hebt als je in een hotelkamer verblijft. Dat betekent dat je geen stress hebt met dingen inpakken, want je hebt alles al in je grote camper. Bevalt een plek je niet, dan kun je gewoon besluiten om door te rijden daar de volgende plaats. Dat is ideaal. Ook qua drinken en eten is een camper ontzettend handig, want vaak hebben campers een ingebouwde koelkast en keukentje. Zodoende kun je gewoon boodschappen doen bij een supermarkt en zul je merken dat je veel geld bespaart. 

Ieder dag een ontbijt en diner met prachtig uitzicht

Wakker worden in een camper van Oortgiese Campers is relaxed en rustgevend. Je brengt de nacht door op verschillende plekken, direct aan zee of midden in de natuur, en zodoende heb je elke ochtend tijdens het ontbijt een prachtig uitzicht. Geen hotelkamers dus met een saai uitzicht op andere hotels of saai ontbijt. Met een camper maak je je eigen heerlijke ontbijt in je ingebouwde keukentje. Na het ontbijt ga je naar buiten, zet je stoeltje neer en wordt heel rustig wakker in de warme zon. Dit kun je uiteraard ook herhalen tijdens de avond met het diner. Of je doet niet moeilijk en haalt een lekkere pizza van de lokale pizzeria. Ook dat is genieten.