Nieuwe manieren om skinny jeans te dragen

skinny-jeans

Skinny jeans hebben een dominante trend in de vrouwenmode voor het grootste deel van de 21e eeuw – en ze vertonen nog steeds geen tekenen van het verdwijnen. Of ze nu gedragen met een t-shirt en trainers of gekleed met hakken en een slimme top, skinny jeans bewijzen zich om een grote investering in de kledingkast van iedere vrouw te zijn.

Het kan echter moeilijk om te bedenken nieuwe manieren om jeans te dragen, vooral als je een paar of twee voor een lange tijd hebben bezeten. Op zoek naar nieuwe inspiratie? Hier zijn een paar interessante manieren om te dragen en de accessoires van deze jeans.

Avontuurlijk tops en jumpers

De eenvoudigste en meest verleidelijke manier om skinny jeans te dragen is gewoon met een t-shirt of een grafische t-shirt. En terwijl deze look is een klassieker, kan het saai na een tijdje voelen. Voeg een draai aan dit traditionele koppeling door op zoek naar een t-shirt met een verschil – bijvoorbeeld een backless t-shirt. Deze trend wordt opnieuw de kop opsteken en voegt een speelse twist wanneer gedragen met jeans. Als je niet genoeg voelen dapper voor een backless t-shirt, op zoek naar modellen met rip-detail aan de achterkant in plaats daarvan voor een soortgelijk effect, zonder zich bloot.

oversized jumpers ziet er geweldig uit met skinnies ook. Dat komt omdat hun gelubber vult de strakke kwaliteiten van de jeans, het creĆ«ren van een evenwichtige outfit dat is flatterend en vrouwelijk. Kijk voor lange witte-kabel breien truien te dragen met blauwe denim skinny jeans; pimpen met een bruin lederen riem over de jumper om je taille te definiĆ«ren en maken het plaatje compleet. Heldere patronen truien – bijvoorbeeld, fair-isle of kerst-themed jumpers – zal er geweldig uit met klassieke blauwe of zwarte skinny jeans kijken, terwijl blok gekleurd knitwear echt zal verrekening afgedrukt jeans.

Schoenen te dragen met een skinny jeans

Dames skinny jeans te trekken ogen tot aan de enkels, dus het is altijd belangrijk om de juiste schoenen te dragen met hen. In het verleden, hebben de vrouwen ballerina’s en soms zelfs brogues met hun skinnies begunstigd. Echter, in 2013, is de trend in de richting enkellange laarzen of hoger. Deze stijl past deze jeans goed – het zorgt ervoor dat de enkels zijn goed gedefinieerd en niet te verdwalen in nauwsluitende stof.

Voor dag-tot-dag te dragen, op zoek naar zwarte kant-up biker boots met een sterke hiel. Draag met blauwe skinny jeans, een losse witte tee en een zwart lederen jas geworpen op de top voor een outfit die is elegant en on-trend. Op uitgaansavonden, koppelen uw jeans met hoge hakken enkellaarsjes of chic knielengte laarzen. Maak de look af met een grafische t-shirt en een blok-gekleurde blazer en je zult hoofden draaien in een mum van tijd hebben.