Nicki Minaj op geloof en levensstijl

Onika Tanya Maraj groeide op in Queens, New York, na de verhuizing uit Trinidad, waar ze werd geboren in 1982 Ze was 5 jaar oud op het moment, en het was nog niet bekend als Nicki Minaj, de songwriter, zanger, rapper en performer .

In augustus 2009, na de release van drie succesvolle mixtapes, Minaj werd ondertekend aan Young Money Entertainment, die eigendom is van Lil Wayne. Haar debuutalbum met de titel Pink Friday, werd uitgebracht in november 2010, en werd al snel erkend als een commercieel succes. Het werd platina, verkoopt goed een meer dan een miljoen stuks in een maand na zijn vrijlating, en piekte op nummer een van de Amerikaanse Billboard 200 charts.

nicki-minaj-pink-friday

Samen met erkenning als artiest en performer, heeft Nicki Minaj ook betrokken bij het ​​onderschrijven van een aantal producten. Ze heeft ondertekend met een verscheidenheid van bedrijven die frisdranken fabrikanten, Doll makers, kledingmerken en cosmetica bevatten contracten.

Ze lijkt te zijn beïnvloed door een brede waaier van persoonlijkheden, waaronder Foxy Brown, Jay-Z, Jada Pinkett Smith, Britney Spears en Madonna, met wie ze speelde een nummer op de 2012 Super Bowl halftime tonen.

Niet alleen bekend om haar muziek, is Nicki erkend voor haar personae, dat bestaat uit kostuum en make-up, dat kan worden beschouwd als bizarre. Ze kunnen ook aandacht voor een aantal van haar uitspraken over de verschillende aspecten van het leven en geloof

Minaj is transparant over haar geloof als christen, en op 25 december, in 2011, een bijbelse passage stuurde ze naar miljoenen volgers op het sociale netwerk Twitter. Zij verklaart openlijk dat haar helden zijn God en haar moeder. Ze bleek ook een aantal persoonlijke details over haar vader, die zijn leven veranderde na het bijwonen van revalidatie en begon naar de kerk gaan.

In veel van haar liedjes en tijdens de vele interviews, blijkt er een implicatie van seksuele dubbelzinnigheid zijn, of dat ze niet de datum. Tijdens een interview met Vibe Magazine, zegt ze: “Ik heb gewoon te omarmen alle mensen van alle levensstijlen en ik ze niet vertellen dat ze slechte mensen. En ik zeg meisjes zijn mooi en de meisjes zijn sexy en ze nodig hebben om te horen dat, en als ze heb niemand om hen dat te vertellen en zeggen dat het, vertel ik hen dat. Maar ik heb het gevoel dat mensen altijd willen me vast en ik wil niet te worden gedefinieerd. ”

Hoewel ze het feit dat ze kunnen worden beschouwd als een rolmodel door vele accepteert, Minaj schijnt een hekel te worden geëtiketteerd en stelt verder dat “Het punt is, iedereen is niet zwart-wit. Er zijn zo veel tinten in het midden, en je heb gekregen om mensen te laten comfortabel met te zeggen wat ze willen zeggen wanneer ze willen om het te zeggen te voelen.”