Evolutie van Cartier horloges

Sommige mensen op deze planeet voor altijd leven. De wereld hen denkt zelfs na meerdere decennia. Een van die persoon was Louis Cartier, een revolutionair en gepassioneerd horlogemaker van Frankrijk. Louis ‘vurige liefde voor horloges wond hem om de polshorloges herdefiniĆ«ren. Hij schiep horloges die mooie en ongebreidelde in extravagantie waren. Hoewel hij niet meer om ons heen, maar de wereld heeft hem continu eerbetoon door douchen steun en vertrouwen op de Cartier horloges. Dit komt omdat klanten weten dat elke centimeter van de gelegd door Louis fundering is gebouwd met ethiek en uitmuntendheid.

De eerste uurwerk Louis gemaakt was voor een Braziliaanse vriend belde Alberto Santos-Dumont, die een vlieger was. Tot die tijd, piloten moesten zakhorloges, die in tijden van nood onpraktisch om te verwijzen naar zou blijken te gebruiken. Een ongedwongen gesprek met zijn vriend resulteerde in de oprichting van het eerste polshorloge voor mannen. Louis toegeschreven het horloge aan zijn vriend en noemde het Santos polshorloge, die in 1911 kwam te koop.

cartier

Sindsdien is de serie van Cartier horloges die opgerold op de rode loper nam de wereld door de storm. Merken als Tonneau (1906), Tortue (1912) en Tank (1910) stond als fijne getuigenissen aan de vindingrijkheid van Louis Cartier. Binnen een mum van tijd werden de uurwerken van het bedrijf vereerd in de hele wereld. Het bezitten van een van de horloges van dit bedrijf werd een kwestie van de status. Er waren zelfs momenten dat mensen gebruiken om te zweren bij de kwaliteit van de producten. Elke persoon, ongeacht zijn of haar status van begeerd de polshorloges. Echter, aangezien de luxe was niet gemakkelijk betaalbaar, de merken werden beperkt tot de elite klasse.

Zelfs vandaag de dag, wanneer iedereen koopt Cartier horloges, die persoon voelt als lid worden van een club van een elite groep. Blending stijl, mechanisme en passie zijn de forte van de oprichter. De veranderingen die in het ontwerpen van horloges gemaakt zulk een buzz onder de mensen die ze vroeger bang afwachten om te zien wat volgende ding is coming out van de schotel van de genie. Het was de creativiteit en de flair van de oprichter die de wereld kwam tot een rechthoekige wijzerplaat voor de eerste keer te zien. Met de elegante wijzerplaat en de cutting-edge technologie, de uurwerken werd een rage in welk land zij werden uitgevoerd.

Merken als Santos, Tank, Badkuip, Ballon Bleu, en Caliber had al iets unieks. De vorm van deze horloges gaf hen een identiteit. Er was geen noodzaak om ze te houden in de hand om uit te vinden welke familie ze behoren. Gewoon op zoek naar hen vanuit een paar meter was genoeg om ze te herkennen. De andere uurwerken die door het bedrijf waren de erfenis van de bekende merken.

De meest recente stukken die de bandwagon sloot zijn de Ronde serie voor mannen en de Pasha serie voor vrouwen. De prachtige stukken zijn perfecte combinatie van vakmanschap en schoonheid. De precisiesnijden wordt ook hoger verhoogd. Bovendien zijn er meer keuzes om uit te kiezen de ronde en vierkante wijzerplaat. Sommige stukken hebben zelfs verschillende vormen en patronen geven een andere reden om te kopen Cartier horloges.